Maatwerk Kasten

Maatwerk kasten

Maatwerk kasten

Kasten op maat laten maken is de ideale oplossing voor iedereen met een specifiek idee of voor mensen die liever niet dezelfde meubels als anderen in huis hebben. Dat snappen wij heel goed. Een kast op maat is een persoonlijke aangelegenheid, waarbij de mogelijkheden vaak eindeloos zijn.

Een werk op maat

Maatwerk is, zoals de naam al zegt, een werk op maat. Dat betekent dat wij veelvuldig met u in gesprek gaan om een indruk te krijgen van uw wensen. Ook kijken we naar de mogelijkheden van uw interieur en geven wij advies op basis van onze ervaring met interieurdesign. Vervolgens vertalen we alle geïnventariseerde informatie naar een ontwerp voor uw tv-kast. Dit ontwerp stellen we samen scherp. Vervolgens gaat het meubel in productie en wordt daarna bezorgd en geplaatst door ons montageteam.

Niets is onmogelijk!

 

Het maatwerk proces in 5 stappen

  1. Kennismakingsgesprek en eerste inventarisatie van de voorkeuren
  2. Bezoek op locatie, foto’s maken van de plek waar de tv-kast moet komen
  3. Voorstel eerste ontwerp, scherpstellen tot definitieve ontwerp
  4. Productie van uw tv-kast
  5. Razendsnelle levering: binnen 5 weken
  6. Levering van de tv-kast op de locatie, door ons eigen montageteam

Soorten kasten op maat

Een tv-kast is een kast met oneindig veel mogelijkheden. Het grootste voordeel van deze kast is dat hij uit te breiden is met onderstaande elementen, waardoor u een heel ander wandsysteem kunt samenstellen. by Wansleeben biedt deze kasten ook los op maat aan, voor als u al een tv-kast hebt of als deze zo goed bevalt dat u uw interieur wilt uitbreiden bijvoorbeeld.
Wist u dat u al een maatwerk kast heeft vanaf € 1098,-

Wat kunnen wij voor u betekenen?

* Vereiste velden

Onze klanten gaven onze service: