Dressoir op maat

Maatwerk kasten

Dressoir op maat

Een dressoir op maat is vaak een van de meest persoonlijke meubels in een interieur. Het is dan ook een logische keuze om voor een nieuw dressoir te kiezen voor maatwerk. Bepaal zelf hoe de details eruit zien, wat voor extra lades en deuren erin komen en zorg dat uw huis nog meer thuis voelt met uw persoonlijke dressoir.

Een dressoir leent zich uitstekend voor:

 • Onzichtbare bergruimte
 • Naar wens indelen van lades en deuren
 • Extra toepassingen als een kabelgoot
 • Keuze uit hoogglans, zijdeglans en 1952 lakkleuren
 • 53 materiaalsoorten
 • De verwerking van persoonlijke details
 • Het gebruik van bijzonder materiaal
 • Een kamerscheiding of room divider die aan de voor- en achterkant afgewerkt is

Niets is onmogelijk!

Dressoir op maat maken

De eyecatcher in een woonkamer, of de subtiele stille kracht in de gang: het dressoir is een bijzonder meubel dat gespiegeld kan worden aan de eigenaar. Een dressoir op maat maken is voor by Wansleeben altijd een beleving. Juist in een dressoir zijn er ontelbaar veel mogelijkheden op detailniveau. Zowel aan de binnenkant als de buitenkant.

Uw woonaccessoires kunnen extra worden uitgelicht op uw dressoir, maar u kunt er ook met gemak een televisie op plaatsen als dat uw voorkeur heeft. Uw dressoir kan de volledige breedte van een kamer beslaan of juist subtiel worden opgesteld tegen een anders verloren wand. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij gaan graag met u op zoek naar het perfecte ontwerp voor uw dressoir.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Waarom maatwerk?

u nu een houten dressoir wilt, of een hoogglans dressoir; by Wansleeben kan het allemaal waarmaken. Dat geldt ook voor uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Een dressoir op maat laten maken heeft als resultaat dat u altijd het meubel in uw interieur hebt dat bij u past, dat speciaal voor u gemaakt is.

Interieuradvies, inzicht in de mogelijkheden van een ruimte en kennis van materialen en kleurcombinatie: allemaal elementen waar wij ons in hebben gespecialiseerd. Met die kennis en ervaring zijn we u graag van dienst in het vertalen van uw wens naar een gepast ontwerp. Maatwerk is ons vak!

Het maatwerk proces in 5 stappen

 1. Kennismakingsgesprek en eerste inventarisatie van de voorkeuren
 2. Bezoek op locatie, foto’s maken van de plek waar het dressoir moet komen
 3. Voorstel eerste ontwerp, scherpstellen tot definitieve ontwerp
 4. Productie van uw dressoir
 5. Razendsnelle levering: binnen 5 weken
 6. Levering van het dressoir op de locatie, door ons eigen montageteam

* Vereiste velden

Onze klanten gaven onze service: