TV kast op maat

Maatwerk kasten

TV kast op maat

Een tv-kast is eigenlijk net zo vanzelfsprekend in een woonkamer als de televisie zelf. Het is dan wel zo mooi als de tv-kast precies in uw interieur past. Omdat er vooral bij een tv-meubel nog veel extra mogelijkheden zijn, zoals het wegwerken van kabels of luidsprekers, kunt u deze net zo goed op maat laten maken.

Persoonlijk ontwerp

Uw tv-kast is de plek voor uw televisie en audio en kan zoveel functionaliteiten krijgen als u zelf wilt. Zo zijn er bijvoorbeeld tv-kasten die ook dienen als boekenkast, als dressoir of als wandkast. Al deze mogelijkheden kan by Wansleeben samen met u samenbrengen in een persoonlijk ontwerp.

Niets is onmogelijk!

TV-kast op maat maken

Een tv-kast op maat laten maken geeft u de ruimte om al uw wensen kenbaar te maken. Wilt u de hele wand bedekt hebben met een kast? Geen probleem. Hebt u liever een simpele en minimalistische standaard waar alleen een blu-rayspeler in past? Regelen we voor u. Ook een infrarood linksysteem in de kast verwerken, zodat u deze kunt bedienen als de kast dicht is? Dat nemen we heel gemakkelijk mee in ons ontwerp.

Hoe gaat maatwerk?

Maatwerk is, zoals de naam al zegt, een werk op maat. Dat betekent dat wij veelvuldig met u in gesprek gaan om een indruk te krijgen van uw wensen. Ook kijken we naar de mogelijkheden van uw interieur en geven wij advies op basis van onze ervaring met interieurdesign. Vervolgens vertalen we alle geïnventariseerde informatie naar een ontwerp voor uw tv-kast. Dit ontwerp stellen we samen scherp. Vervolgens gaat het meubel in productie en wordt daarna bezorgd en geplaatst door ons montageteam.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het maatwerk proces in 5 stappen

  1. Kennismakingsgesprek en eerste inventarisatie van de voorkeuren
  2. Bezoek op locatie, foto’s maken van de plek waar de tv-kast moet komen
  3. Voorstel eerste ontwerp, scherpstellen tot definitieve ontwerp
  4. Productie van uw tv-kast
  5. Razendsnelle levering: binnen 5 weken
  6. Levering van de tv-kast op de locatie, door ons eigen montageteam

Soorten kasten op maat

Een tv-kast is een kast met oneindig veel mogelijkheden. Het grootste voordeel van deze kast is dat hij uit te breiden is met onderstaande elementen, waardoor u een heel ander wandsysteem kunt samenstellen. by Wansleeben biedt deze kasten ook los op maat aan, voor als u al een tv-kast hebt of als deze zo goed bevalt dat u uw interieur wilt uitbreiden bijvoorbeeld.
Wist u dat u al een maatwerk kast heeft vanaf € 1098,-

* Vereiste velden

Onze klanten gaven onze service: