Wandkast op maat

Maatwerk kasten

Wandkast op maat

Een wandkast op maat is de meest praktische toepassing van de ruimte die u hebt; de wanden voorzien van een kast. Zet uw wandkast op iedere gewenste plek in uw huis of kantoor, want met zo’n kast kunt u eigenlijk alles doen wat u wilt. Afhankelijk van uw interieur, woonruimte en persoonlijke voorkeuren, biedt de wandkast van alle kasten de meeste mogelijkheden.

Zo kunt u zichzelf de volgende vragen stellen:

  • Hoe groot wil ik dat de wandkast is?
  • Voor welke ruimte heb ik de wandkast in gedachten?
  • Wil ik mijn televisie en audio in de wandkast verwerken?
  • Keuze uit hoogglans, zijdeglans en 1952 lakkleuren?
  • Wil ik boeken of woonaccessoires in de wandkast kunnen zetten?
  • Moet de wandkast een opbergsysteem hebben?

Niets is onmogelijk!

Wandkast op maat maken

Een wandkast op maat maken is een kwestie van goed kijken naar de ruimte die u hebt, wat past bij uw interieur en vooral, luisteren naar uw eigen wensen en voorkeuren. Omdat een wandkast zo veelzijdig is, is het aan te raden om goed na te denken over de functionaliteiten die u graag wilt hebben.

by Wansleeben adviseert al jaren mensen die graag een unieke kast in hun huis of kantoor willen hebben. Wij zijn er dan ook op gebrand om uw voorkeuren goed in kaart te brengen en het beeld dat u in uw hoofd hebt te vertalen naar een ontwerp. Als u zelf nog geen concreet idee hebt, kunnen wij vanuit onze kennis op het gebied van design en interieur handvaten en ideeën bieden. Zo hebt u altijd de wandkast in huis die perfect bij u past.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voordelen van maatwerk

Maatwerk heeft veel voordelen. Zo kunt u gegarandeerd een persoonlijk ontwerp verwachten, benut u de ruimte in uw huis volop en weet u zeker dat de nieuwe wandkast past bij uw interieur. U hebt de zekerheid van een kast die is gemaakt op basis van uw wensen, in plaats van een kast die u uitzoekt op de trend van de nieuwste standaardmeubels. Dat is niet alleen maatwerk, maar ook erg duurzaam.

Het maatwerk proces in 5 stappen

  1. Kennismakingsgesprek en eerste inventarisatie van de voorkeuren
  2. Bezoek op locatie, foto’s maken van de plek waar de wandkast moet komen
  3. Voorstel eerste ontwerp, scherpstellen tot definitieve ontwerp
  4. Productie van uw wandkast
  5. Razendsnelle levering: binnen 5 weken
  6. Levering van de wandkast op de locatie, door ons eigen montageteam

* Vereiste velden

Onze klanten gaven onze service: