Spectral Smart Furniture

smart home

Spectral | Functioneel design

Een stijlvol tv dressoir in uw interieur maakt deel uit van de totale uistraling en sfeer in uw woonkamer. Spectral is de absolute nummer één voor een design tv dressoir. Het aanbod tv meubels, tv wandmeubels en tv kasten zijn speciaal ontworpen voor de nieuwste plasma, led of lcd tv. Elk tv meubel, wandmeubel of tv dressoir is een authentiek tv design meubel, geschikt voor ieder interieur. Modern of klassiek, u kunt kiezen uit tal van unieke kleuren, afmetingen en uitvoeringen.

Bekijk hier de Smart Furniture collectie

 
 

Wat is Smart Furniture

Met vooruitstrevende oplossingen zoals geïntegreerde geluidssystemen, slim uitgedachte kabelmanagement systemen en beamer schuifladen heeft Spectral door de jaren heen een goede naam gemaakt. Vandaag de dag gelden wij als pionier voor de verbinding tussen mooi wonen en de niet meer weg te denken techniek.

Maar ondertussen zien we de ontwikkeling een ware vlucht nemen: informatietechnologie, entertainment elektronica en telecommunicatie waren voor een paar jaar terug nog aparte werelden. Nu zijn deze werelden niet van elkaar te scheiden dankzij de smartphone: e-mailen, surfen op internet, foto’s maken, muziek luisteren, berichten verzenden, films kijken en bellen, dat allemaal met één apparaat.

Maar hoe ‘smart’ de nieuwe telefoons en tablets ook zijn, ze hebben een nadeel: als we onderweg zijn nemen we genoegen met het beperkte beeldformaat en geluidkwaliteit van de mobiele apparatuur, maar thuis verlangen we meer. Vanaf de bank willen we muziek met maximale kwaliteit en een lekker volume, foto’s als een diapresentatie op televisie afspelen en films van het internet zo op de smart televisie kunnen streamen.

Wij hebben samen met het merk Spectral er onze missie van gemaakt deze digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren. Analoog aan de smartphone en smart tv ontwikkelen wij smart meubelen vol intelligente functies.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

* Vereiste velden

Onze klanten gaven onze service: