AMENO | Het eerste meubel met ruggengraat

spectra ameno tv wandmeubel

Spectral | AMENO

Ameno is een omvangrijk home entertainment meubelprogramma. De kern van Ameno is de ruggengraat, een flexibel bruikbare en eenvoudig toegankelijke kabelgoot, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en geschikt voor het complete kabelmanagement.

Volledige planningsvrijheid

U kunt Ameno helemaal naar eigen wens invullen. Voor de groots mogelijke planningsvrijheid zijn de rompen beschikbaar in twee dieptes, verschillende breedtes en dieptes. Deze kunnen naar wens gestapeld en aan elkaar gekoppeld worden. De fronten, beschikbaar als klep, schuiflade of deur, zijn greeploos en worden met een push-to-open systeem bedient. Optioneel is er een elektrisch schuiflade systeem beschikbaar om de lade automatisch te openen. De rompen kunnen worden uitgebreid door de keuze uit open en gesloten bovenkasten. Deze kunnen als opbergruimte, boekenkast of als plek voor decoratie worden toegepast. Als bevestiging voor de televisie is er de speciale 360° draaibare tv-beugel beschikbaar, waarbij de kabels door de aluminium buis heen lopen.

Bekijk hier de Smart Furniture collectie

 
 

Wat maakt Ameno zo uniek?

Amenos hart:

de ruggengraat Ameno heeft een flexibel inzetbaar, vrij in te delen en gemakkelijk functioneel kabelkanaal vervaardigd van hoogwaardig aluminium. Het kabelkanaal geeft Ameno stabiliteit en biedt plaats voor de stroomtoevoer, en alle bekabeling. Toevoegingen als Docks voor mobiele apparaten van Apple of de toepassing van Spectral Smart Charge maken de ruggengraat van Ameno nog unieker. Mooi meegenomen is dat ruggengraat met magnetisch afneembare oppervlakken wordt afgewerkt in elk gewenst materiaal. Dit maakt de afwerking nog spannender en maakt het wisselen van kabels kinderlijk eenvoudig.

Innovatieven oppervlakken:

bijvoorbeeld keramiek De rompen en fronten worden bekleed met 4mm materiaal. De materiaalkeuze van het oppervlak is breed en individueel naar eigen wens te combineren. Zoals bij alle Spectral modellen het geval is, zijn ook bij Ameno de glasoppervlakken krasvast en leverbaar in ruim 2000 kleuren glanzend (glossy) of gesatineerd (mat). Daarnaast is er nog de keus uit drie verschillende houtfineren en zeven innovatieven keramiek oppervlakken. Alle materialen kunnen met elkaar gecombineerd worden, waarbij stofbespannen luidsprekerfronten beschikbaar zijn in drie kleuren Black (BF), Silver (CF) en Carbon (CB).

Onzichtbaar geluid:

Er zijn drie eersteklas sound systemen beschikbaar: SCA3, BRA2 en VRA2. Voor elke wens een passend sound systeem. Alle sound systemen worden onzichtbaar in het meubel verwerkt. Laadstation voor mobiele apparaten Dankzij de Smart Dock of Smart Charge (alleen beschikbaar bij glasoppervlakken) technieken is Ameno ook meteen het laadstation voor uw iPhone, iPod Touch of iPad. De Smart Dock zorgt er meteen voor dat muziek, videos, foto’s vanaf het apparaat rechtstreeks op het geluidsysteem of de tv kunnen worden afgespeeld. Smart Charge maakt voor die connectie gebruik van Bluetooth of draadloos internet.

Alle mogelijkheden van Ameno tonen wij u graag in de showroom, aan de hand van uw plattegrond en woonwensen ontwerpen wij geheel in stijl uw perfecte wandcombinatie.

Uw afspraak voor een persoonlijk advies

* Vereiste velden

Onze klanten gaven onze service: