TWENTY | Voor iedereen, die geluid liever hoort dan ziet.

spectral Twenty tv wandmeubel

Spectral | TWENTY

Twenty is een puristisch en eenvoudig te configureren kastenprogramma. Een kast ontwerpen zonder compromissen, was niet eerder zo gemakkelijk. Meubelplanning kinderlijk eenvoudig Dankzij de rastermaat van 20 cm is het ontwerpen van een kast kinderspel. Net zoals bij het computerspelletje Tetris worden vierkanten en rechthoekige kastelementen links en rechts aan elkaar gekoppeld en opgestapeld. Doordat de elementen altijd afsluiten kun je Twenty altijd weer met extra elementen uitbreiden. Met behulp van de 3D-tekensoftware configureren wij eenvoudig uw eigen Twenty geheel naar wens.

Bekijk hier de Smart Furniture collectie

 
 

Wat maakt Twenty zo uniek?

Afwerking en kleuren

Twenty is afgewerkt in zijdeglans lak of voorzien van fineer. De keuze bestaat uit 2000 lakkleuren en drie fineersoorten: Sand Oak, Indian Walnut en Dark Oak. De stofbespannen luidspreker fronten zijn naar keuze beschikbaar in drie kleuren zwart, zilver en carbon.

Ontelbare samenstellingen zijn mogelijk

De breedte van de kastelementen varieert van 20 cm tot 160 cm en de hoogte van 10 cm tot 180 cm. De kastelementen zijn beschikbaar in een diepte van 38 cm of 48 cm. Extra zijn er de wandpanelen in de dieptes 28cm en 48cm. De kastelementen zijn naar keuze open, met klep, voorzien van een deur, met schuiflade of met een stofbespannen afwerking. De fronten van Twenty zijn greeploos in design en zijn voorzien van een push-to-open systeem. Bij Twenty is uiteindelijk de keuze in wandmontage, op een sledevoet of op een vlakke sokkel.

Onzichtbaar geluid

Twenty biedt de mogelijk om het meubel te voorzien van één van onze vier geïntegreerde soundsystemen. Het soundsysteem SCA3, de BRA2 en de VRA2 zijn als Spectral-Soundsystemen beschikbaar. Alle soundsystemen geïntegreerd in het meubel verbergen zich achter een stofbespannen front en zijn daarmee volledig onzichtbaar weggewerkt. Speciaal voor Twenty is het soundsysteem XTA1 ontwikkeld. Met een hoogte van slechts 7 cm verbergt dit soundsysteem zich in een speciaal vormgegeven MusicBoard met een slank design van slechts 10 cm hoogte. Als alternatief zijn er kastelementen beschikbaar die speciaal ontwikkeld zijn voor de soundbar systemen van verschillende merken.

Draaibare tv-beugel

Aan de draaibare tv-beugel kunt u nagenoeg alle populaire tv’s bevestigen. De kabels lopen uiteraard onzichtbaar door de buis. Zo kunt u zitten waar u wilt en draait de tv gewoon mee om u toch optimaal te laten genieten van de film.

Alle mogelijkheden van Twenty tonen wij u graag in de showroom, aan de hand van uw plattegrond en woonwensen ontwerpen wij geheel in stijl uw perfecte wandcombinatie.

Uw afspraak voor een persoonlijk advies

* Vereiste velden

Onze klanten gaven onze service: