Afgeronde projecten

Projecten Ter Duinen - Ameland by Wansleeben

Projecten

Voor diverse klanten hebben wij grootschalige Smart Home projecten tot een succes gebracht. Verschillende eigenaren van luxe vakantie villa's op Ameland, hebben gebruik gemaakt van onze kennis en inzicht op het gebied van funtioneel design. Doorgaans worden deze prachtige vakantie villa's gebruikt voor de verhuur en zijn voorzien van alle gemakken op het gebied van Smart Home toepassigen.

Bekijk onze uitgevoerde projecten

Project "Jut en Jul"
2 geschakelde vakantie villa in de duinen 

Soort project

Het afwerkingsniveau van zowel "Jut" als "Jul" is zeer hoogwaardig. In samenwerking met project ontwikelaar Kontour Vastgoed en Arcec bouw hebben wij deze prachtige eilandvilla's omgetoverd tot een Smart Home welke van alle gemakken voorzien is. Denk hierbij o.a. aan een Smart TV in elke slaapkamer, Sonos multiroom audio in de sfeervolle woonkamer en eetkamer.

Kontour vastgoed - by Wasleeben Smart Home
luxe vakantie villa in de duinen

Project "Mare & Duna "
2 Vakantie villa in de duinen 

Soort project

Deze twee rietgedekte villa's hebben een bijzonder luxe uitstraling en zijn van alle Smart Home gemakken voorzien. Tijdens het tot stand komen van de duinvilla's zijn wij nauw betrokken bij de bouw geweest ter ondersteuining van zowel de installateur als architect.   

Project "Heerlijkheid"
3 Hoogwaardige vakantieboerderijen

Soort project

Een project van 3 boerderijen met daarin 7 verschillende accomodaties in elk een andere stijl.

Bekijk meer van Project Heerlijkheid

Vakantie villa op ameland - Heerlijkheid project

* Vereiste velden

Onze klanten gaven onze service: