Sonos Mutiroom

smart home

Sonos

Sonos is een oplossing met smaak. De functionaliteit telt, de rest moet zoveel mogelijk op de achtergrond blijven. Daarom zijn de audio-oplossingen van Sonos draadloos te bedienen via één app, die werkt op al uw apparaten vanaf elke plek in huis.

Het design van Sonos audiosystemen is elegant en past in ieder interieur. Hifi-speakers en audiocomponenten kunnen eindeloos gecombineerd worden, op een manier die bij u past. Er zijn verschillende producten, modellen en kleuren, allemaal met een eigen karakter. Of u nu een klein docking systeem wilt voor in de keuken, of een uitgebreide hifi-set in alle kamers van het huis: Sonos biedt de audio-oplossing voor de huishoudens van deze tijd.

Sonos Producten:

Playbar:

De SONOS PLAYBAR is een net vormgegeven soundbar die geschikt is voor 2 gebruiksdoeleinden. De SONOS PLAYBAR levert namelijk hifi-geluid voor je televisie, en dient ook als onderdeel van jouw SONOS-installatie. Dankzij 9 geintegreerde luidsprekers vult de PLAYBAR elke kamer met ultra-realistisch geluid voor games, films, concerten en alle muziek ter wereld. De PLAYBAR voorziet je HD-televisie van prachtig hifi-geluid.
Prijs: € 799,-

SUB:

De SONOS SUB vult je kamer met een diep, ongelooflijk vol geluid, dat je niet alleen hoort maar ook voelt. Deze draadloze subwoofer, uitgevoerd in glanzend zwart, is een prachtige aanvulling op je SONOS wireless hifi-systeem. Vanwege het platte ontwerp kun je de SONOS Sub overal neerzetten en zelfs neerleggen, zelfs plat onder een bank.
Prijs: € 799,-

Play1:

Geen andere draadloze speaker weet zoveel diep, glashelder hifi geluid in zo'n compact design te verpakken als de SONOS PLAY:1. Stream alle muziek ter wereld naar elke kamer van je huis, of het nu de mp3-verzameling op je NAS, je iTunes-bibliotheek of je favoriete internetradiostation is. De speler streamt ook van muziekdiensten als Spotify. Koppel twee PLAY:1's als paar voor meeslepend en waarheidsgetrouw stereogeluid.
Prijs: € 229,-

Play3:

De SONOS PLAY:3 is een stijlvolle, compacte speaker met groots geluid. De speler is voorzien van drie luidsprekers, aangedreven door drie digitale versterkers. Stream muziek naar elke kamer van je huis. Of het nu de mp3-verzameling op je NAS, je iTunes-bibliotheek of je favoriete internetradiostation is. De speler streamt zelfs via de bekende online muziekdienst Spotify. Zet de PLAY:3 verticaal of horizontaal neer, verberg 'm op een boekenplank of bevestig hem aan de muur: met de PLAY:3 kun je alle kanten op.
Prijs: € 349,-

Play5:

Met de tweede generatie van de SONOS PLAY:5 stream je je digitale muziekcollectie via wifi. Voor een intense beleving van al je tunes maakt de krachtige wifi speaker gebruik van 3 luidsprekers voor lage- en middentonen en 3 luidsprekers voor hoge tonen. De kwalitatieve speaker past de klank van het geluid aan de ruimte aan. Zo klinkt je muziek altijd zuiver en levendig, of de PLAY:5 Generatie 2 nu in de huiskamer, studeerkamer of badkamer staat. Door zijn waterafstotende coating is de luidspreker bestand tegen water. Je hoeft de SONOS niet solo te gebruiken: met meerdere speakers maak je eenvoudig een stereopaar of multiroom opstelling. Je bedient al je streaming diensten gemakkelijk met de mobiele SONOS app.
Prijs: € 579,-

Connect:

Met de SONOS CONNECT koppel je al je audioapparatuur aan je SONOS-netwerk. Je sluit de SONOS CONNECT heel eenvoudig aan op bijvoorbeeld de receiver van je homecinemaset, je stereo-installatie of speakers met eigen voeding. Je kiest uit een hele serie aansluit mogelijkheden in de vorm van analoge, optische, en digitale uitgangen. Zo koppel je in een handomdraai je geluidsapparatuur aan je SONOS-netwerk. Vanaf nu stream je alle muziek ter wereld naar elke kamer van je huis, of het nu de mp3-verzameling op je NAS, je iTunes-bibliotheek of je favoriete internetradiostation is. De CONNECT streamt zelfs via de bekende online muziekdienst Spotify.
Prijs: € 399,-

ConnectAMP:

De SONOS CONNECT:AMP is een digitale versterker waar je zelf je favoriete speakers op aansluit. Met 55 W aan hifi-vermogen stream je muziek naar je eigen luidsprekers. Je sluit je speakers eenvoudig aan op de luidsprekeruitgangen en de analoge poorten bieden plaats aan apparaten zoals mp3-spelers, cd-spelers en andere apparaten. Vanaf nu stream je muziek naar elke kamer van je huis. Of het nu de mp3-verzameling op je NAS, je iTunes-bibliotheek of je favoriete internetradiostation is. De CONNECT:AMP streamt zelfs via de bekende online muziekdienst Spotify.
Prijs: € 579,-

Boost:

Is je wifi-netwerk niet altijd even stabiel? Dan biedt de Sonos BOOST de oplossing. De BOOST geeft je toegang tot het betrouwbare SONOS netwerk. Zo belast je je wifi-netwerk niet en geniet je zelfs in de meest afgelegen kamer in huis van een hoogwaardig geluid. Helemaal handig is de combinatie van de BOOST en de SONOS PLAYBAR of SUB. Het draadloze SONOS-netwerk zorgt er namelijk voor dat geluid en beeld tegelijkertijd afgespeeld worden. Zo heb je nooit meer last van lipsync-vertragingen als je naar je favoriete televisieprogramma of film kijkt.
Prijs: € 119,-

Sonos famlily

Sonos Homecinema:

U kunt gemakkelijk uw Sonos audiosysteem uitbreiden tot een heuse home cinema set met de Sonos Playbar en de Sonos Sub. De Playbar is een soundbar die u bijvoorbeeld onder uw tv kunt plaatsen, de Sub geeft de diepe bastonen weer voor een optimaal geluid.

 • Boost, Playbar & Sub een prikkelend 2.1 homecinema beleving
 • Boost, Playbar, Sub & 2x Play 1 een complete 5.1 homecinema beleving
 • Boost, Playbar, Sub & 2x Play 3 De 5.1 homecinema beleving waar je écht kippenvel van krijgt

Een muzikaal huwelijk:

Past home cinema niet bij u en wilt u toch kippenvel van die ene plaat of muziekstuk ervaren? Dan is de standalone Play-serie echt iets voor U. De Play 1 - 3 of 5 zijn onderling draadloos met elkaar verbonden. De luidsprekers zijn los verkrijgbaar maar ook in bijvoorbeeld perfecte combinaties als;

 • 2x een Play 1 - 3 of 5 als stereopaar voor kamervullend geluid
 • 2x een Play 5 met de SUB is genieten met hoofdletters 

Voordelen van sonos multriroom audiosystemen:

 • Draadloos
 • HiFi speakers
 • Modulair op te bouwen
 • Te bedienen vanaf één app op al uw apparaten
 • Overal in huis bereikbaar
 • Tot wél 30 zones uit te bereiden
 • Muziekdiensten naar keuze streamen
 • Bestaande iTunes bibliotheek is te integreren 
Hoe wilt u (be)leven?
 

* Vereiste velden

Onze klanten gaven onze service: